MEET THE CREW

MICHAEL

'Michael' is wellicht de tamste alpaca die je ooit hebt gezien. Hij staat altijd open voor knuffels en een zoentje. Ook is hij de baas van de groep.. Hij is ook onze eerste alpaca die we hebben aangeschaft en leefde de eerste weken in huis. Soms ging hij mee in stad een terrasje gaan doen. Wandelen met Michael is een genot, maar enkel als jij hem ook leuk vindt. 

CHEWBACCA alias CHEWIE

'Chewie' is de speelvogel van allen.  Op de wandelingen weet je nooit wat hij zal doen.  Soms springt hij een meter in de lucht of legt hij zich op de grond om te rollebollen.  Hij denkt altijd de baas te zijn tot 'Michael' hem terug op zijn plaats zet. We noemen hem Chewbacca omdat hij dezelfde geluiden maakt zoals het personage uit de Starwars film.  Soms kan Chewie minuten lang voor zich uit staren als een standbeeld.

SNOW

'Snow' is de bodyguard .  Soms wil hij tijdens de wandeling een sprintje doen maar dan moet je zeker zijn dat je hem altijd goed vast hebt.  Hij maakt graag rare sprongetjes.  Snow laat zich pas aaien als je hem voedert.

LOLA

'Lola' is de oudste in de groep.  Ze is zeer elegant en houdt van fotoshoots.  Eens in positie, blijft ze staan voor minuten lang. Ze is ook de gemakkelijkste wandelaar.  Anders dan de mannetjes is haar vacht kortharig.  Als we gaan wandelen dan moet BLUE altijd aan haar zijde lopen...

BLUE

'Blue' heeft zoals de naam het zegt, helderblauwe ogen.  Soms krijgt hij een duw van 'Snow' of 'Lola' maar dan maakt hij hen duidelijk dat ook hij zijn mannetje kan staan.  Blue sliep net zoals Michael ook soms binnenshuis.  Een echte cutie! Hoog knuffelgehalte.

JOLIENTJE

'Jolientje' is de jongste van de bende.  Als je haar roept dan komt ze vanzelf.  Dit laatkomertje is onze oogappel en heeft een zeer hoog knuffelgehalte.  Jolientje loopt altijd vooraan bij de wandelingen!

ROMEO & JULIA

Romeo was de eerste inwoner bij ons thuis.  Hij houdt van televisie kijken en tikte op de achterdeur als hij naar buiten wou. Romeo loopt soms los in de tuin en gaat dan weer uit zichzelf naar zijn hok in het varkenspark. Julia werd gered uit een brand en werd door ons geadopteerd.  Deze 170kg wegende dame is zeer tam en maakt dinosaurusgeluiden als je haar aait.  Je hoort ze al van ver snurken. 

JACK & ROSE

Ook deze 2 wallaby's hebben we geadopteerd. We laten de bezoekers toe om tot bij hun afdeling te gaan en hun te voederen.  Door de vele bezoekers zijn onze wallaby's zeer tam geworden.

SKIPPY

Het heeft lang geduurd maar eigenlijk kwam hij uit de buidel.  Hij heeft het alvast naar zijn zin bij de Duckies.

Maakt graag ruzie met zijn ouders. Ook zeer tam.

 

THELMA, LOUISE, SALT, PEPPA, WONDER

Onze geitjes zijn super tam en kunnen naar hartenlust geaaid worden. Als er wandelingen zijn dan wachten we ze om te voeren tot na de rit. Met de bedoeling om de kinderen eens kans te geven om ze zelf te voederen. 

DE KIPPEN

Onze knotsgekke kippen komen op afroep. Te gek om te zien. Kinderen kunnen eieren rapen.

Samen met de wallaby's en de geitjes hebben ze het hier erg naar hun zin. Soms slapen ze in het geitenhok en de geitjes in het kippenhok.  Vreemd...

DE EGELTJES

Als je geluk hebt dan kun je soms een egeltje zien. Dit jaar hadden we 4 baby's. Meestal komen ze uit in de vroege ochtend.